Вступна кампанія 2019

Національний університет харчових технологій

(181) Харчові технології

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Денна
1 курс
Небюджетна, іноземці
01.09.2019 – 30.06.2023 (3р 10м)
03.06.2019 – 11.07.2019
1
1
1
1, на бюджет – 0
СЕР=10; МІН=10; МАКС=10
Співбесіда з української мови (іспит) (k=1 , балmin=3)
Співбесіда з математики (іспит) (k=1 , балmin=3)
Співбесіда з іноземної мови (іспит) (k=1 , балmin=3)
Співбесіда з історії України (іспит) (k=1 , балmin=3)

Усього подано заяв: 1

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.