Вступна кампанія 2019

Національний університет харчових технологій

(181) Харчові технології

Бакалавр (Молодший спеціаліст)

Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Заочна
1 курс
Фіксована
01.09.2019 – 28.02.2022 (2р 6м)
10.07.2019 – 22.07.2019
90
129, на бюджет – 129
СЕР=167.5; МІН=130; МАКС=195
Фахове випробування (k=1 , балmin=125)

Усього подано заяв: 129

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.