Вступна кампанія 2019
Національний університет харчових технологій
(181) Харчові технології
Бакалавр (Молодший спеціаліст)
Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Заочна
1 курс
Фіксована
01.09.2019 – 28.02.2022 (2р 6м)
10.07.2019 – 22.07.2019
90
129, на бюджет – 129
СЕР=167.5;
МІН=130;
МАКС=195
Фахове випробування (k=1
, балmin=125)
Усього подано заяв: 129
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.