Вступна кампанія 2019

Національний університет харчових технологій

(181) Харчові технології

Магістр (Бакалавр)

Технології в ресторанному господарстві
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Денна
1 курс
Освітньо-професійна
Фіксована
01.09.2019 – 28.02.2021 (1р 6м)
01.07.2019 – 23.07.2019
115
17
61, на бюджет – 61
СЕР=216.3; МІН=156.4; МАКС=292.1
Іноземна мова (іспит) (k=1 , балmin=50)
Фахове випробування (k=1 , балmin=100)
Фахове випробування (k=0 , балmin=60)
Інші показники конкурсного відбору (k=1 )

Усього подано заяв: 61

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.