Вступна кампанія 2019
Національний університет харчових технологій
(181) Харчові технології
Бакалавр (Молодший спеціаліст)
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Денна
1 курс
Фіксована
01.09.2019 – 30.06.2021 (1р 10м)
10.07.2019 – 30.07.2019
15
4
10, на бюджет – 10
СЕР=148.5;
МІН=0;
МАКС=185
Фахове випробування (k=1
, балmin=125)
Усього подано заяв: 10
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.