Вступна кампанія 2019

Національний університет харчових технологій

(181) Харчові технології

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Заочна
1 курс
Небюджетна
01.09.2019 – 28.02.2024 (4р 6м)
10.07.2019 – 22.07.2019
20
20
1
17, на бюджет – 0
СЕР=138.7; МІН=111.4; МАКС=169.2
Українська мова та література (ЗНО) (k=0.35 , балmin=100)
Математика (ЗНО) (k=0.3 , балmin=100)
Біологія (ЗНО) (k=0.2 , балmin=100)
Хімія (ЗНО) (k=0.2 , балmin=100)
Середній бал документа про освіту (k=0.1 )
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (k=0.05 )

Усього подано заяв: 17

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.