Вступна кампанія 2019
Національний університет харчових технологій
(181) Харчові технології
Бакалавр (Повна загальна середня освіта)
Технології харчування
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Денна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
01.09.2019 – 30.06.2023 (3р 10м)
10.07.2019 – 22.07.2019
70
50
20
1
341, на бюджет – 292
СЕР=147.8;
МІН=104;
МАКС=187.3
Українська мова та література (ЗНО) (k=0.35
, балmin=100)
Математика (ЗНО) (k=0.3
, балmin=100)
Біологія (ЗНО) (k=0.2
, балmin=100)
Хімія (ЗНО) (k=0.2
, балmin=100)
Середній бал документа про освіту (k=0.1
)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (k=0.05
)
Усього подано заяв: 341
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.