Вступна кампанія 2019

Національний університет харчових технологій

(181) Харчові технології

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Денна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
01.09.2019 – 30.06.2023 (3р 10м)
10.07.2019 – 22.07.2019
100
50
1
285, на бюджет – 252
СЕР=158.3; МІН=107.3; МАКС=198.1
Українська мова та література (ЗНО) (k=0.3 , балmin=100)
Математика (ЗНО) (k=0.3 , балmin=100)
Біологія (ЗНО) (k=0.3 , балmin=100)
Хімія (ЗНО) (k=0.3 , балmin=100)
Середній бал документа про освіту (k=0.08 , балmin=100)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (k=0.02 )

Усього подано заяв: 285

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.