Вступна кампанія 2019
Національний університет харчових технологій
(181) Харчові технології
Бакалавр (Повна загальна середня освіта)
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Денна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
01.09.2019 – 30.06.2023 (3р 10м)
10.07.2019 – 22.07.2019
100
50
1
285, на бюджет – 252
СЕР=158.3;
МІН=107.3;
МАКС=198.1
Українська мова та література (ЗНО) (k=0.3
, балmin=100)
Математика (ЗНО) (k=0.3
, балmin=100)
Біологія (ЗНО) (k=0.3
, балmin=100)
Хімія (ЗНО) (k=0.3
, балmin=100)
Середній бал документа про освіту (k=0.08
, балmin=100)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (k=0.02
)
Усього подано заяв: 285
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.