Вступна кампанія 2019

Національний університет харчових технологій

(241) Готельно-ресторанна справа

Бакалавр (Повна загальна середня освіта)

Готельно-ресторанна справа
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Денна
1 курс
Відкрита, із вказанням пріоритетності
01.09.2019 – 30.06.2023 (3р 10м)
10.07.2019 – 22.07.2019
60
23
1
486, на бюджет – 410
СЕР=155; МІН=113.9; МАКС=191.3
Українська мова та література (ЗНО) (k=0.35 , балmin=100)
Іноземна мова (ЗНО) (k=0.3 , балmin=100)
Математика (ЗНО) (k=0.25 , балmin=100)
Географія (ЗНО) (k=0.25 , балmin=100)
Середній бал документа про освіту (k=0.1 )

Усього подано заяв: 486

У випадку некоректного відображення інформації або виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.

Завантажено заяв:

#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть відрізнятися в порівнянні з графіками.