Вступна кампанія 2019
Національний університет харчових технологій
(181) Харчові технології
Магістр (Бакалавр)
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Денна
1 курс
Освітньо-професійна
Фіксована
01.09.2019 – 28.02.2021 (1р 6м)
01.07.2019 – 23.07.2019
15
8
33, на бюджет – 33
СЕР=220.5;
МІН=6.7;
МАКС=274.9
Іноземна мова (іспит) (k=1
, балmin=50)
Фахове випробування (k=1
, балmin=100)
Фахове випробування (k=0
, балmin=60)
Інші показники конкурсного відбору (k=1
)
Усього подано заяв: 33
У випадку некоректного відображення інформації або
виникненні помилок спробуйте оновити кешовані сторінки за допомогою комбінації Ctrl+F5 або очистіть кеш браузера.
Завантажено заяв:
#
Статус
ПР
КБ
Предмети / показники / коефіцієнти
ОД
На графіках відображаються бали, округлені до найближчого цілого. Тому значення мінімального та максимального бала можуть
відрізнятися в порівнянні з графіками.